Zoek
Sluit dit zoekvak.

PRODUCTEN ↓

K-TIME SOMNIA ADVOLUME VOLUME SHAMPOO

Reinigt zacht zonder de haren te verzwaren.Hydrateert en zorgt voor veerkrachtige haren.Verrijkt met guarana en blauwe agave.

K-TIME SOMNIA HYDRALUX VOEDENDE SHAMPOO

Reinigt zacht,hydrateert en voedt.Voor soepele,zijdeachtige en licht aanvoelende haren.Verrijkt met zoete amandelolie en karite boter

K-TIME SOMNIA PROLISS GLADMAKENDE SHAMPOO

Reinigt zacht en ontspant de haarvezel.Houdt weerbarstig haar onder controle.Anti-kroes effect voor zacht en handelbaar haar.Verrijkt met orchidee en keratine

K-TIME SOMNIA COLORCODE SHAMPOO GEKLEURD HAAR

Herstelt de zuurgraad en fixeert de kleur.Voor zachte,gemakkelijk te ontwarren en te stylen haren.Rijk aan plantaardige ceramiden en rode sinaasappel

MTB - Mounir's Toner Booster Shampoo

Mounir’s toner boost shampoo is ontwikkeld voor gebleekt en gehighlight haar om ongewenste gele tinten te elimineren en de kleur lichter te maken. Breng de MTB-shampoo direct na de toner aan.

K-TIME PHIBRE SILK HERSTELLEND MASKER

Zachtheid, een vleugje zijde en nieuw licht: het verhelderende zijdeachtige masker hult het haar in een zoete omhelzing van welzijn. De synergie van actieve ingrediënten van [KRS] + Complex (Phytokeratin + Sesame Thermoprotein) verlengt de voordelen van de Salon Treatment Phibre: dag na dag behoudt het haar body, glans en een fluweelzacht uiterlijk.

vip-kapsalon

Mr Rebel Hair Spray Ultra Strong

De Mr Rebel haarspray beschermt je kapsel in elk seizoen en in alle weersomstandigheden dankzij de verbeterde sterke formule. Geeft glans en kracht aan je haar dankzij de inhoud.

Barse Ultra Strong Wax

Zorgt voor langdurige styling. Uw haren zien er glanzend uit en blijven de ganse dag in model.

Makkelijk uit te borstelen en uit te wassen.

Bandido Aftershave Cologne - Lemon Men in SPRAY voor heren

Voorziet de huid van koelte, frisheid, netheid en hygiëne van de huid. Snel en effectief reinigt om bacteriën te elimineren of per ongeluk contact met vuil. Het kan na het scheren als antisepticum worden gebruikt.