Search
Close this search box.

Haarkleuring

Kleuren (highlights)

Wat zijn highlights?
Geef je haar meer diepgang en textuur met highlights.

Highlights zijn streepjes verf in het haar en kunnen elke kleur hebben, zolang ze lichter zijn dan de rest van het haar. Om echte diepgang te creëren zijn highlights twee tot drie tinten lichter dan de eigen haarkleur. Lichte plukjes in het haar zorgen voor een sunkissed look: alsof je haar opgelicht is door de zon. Heb je heel donker haar, ga dan niet voor te lichte strepen. Het “zebra-effect” willen we graag voorkomen.

Kleuren (gewoon)

Haarkleuring of haarverven is het met kleuringsproducten veranderen van de natuurlijke haarkleur.

Zowel mannen als vrouwen wenden het aan om grijs haar te bedekken, om de natuurlijke haarkleur te wijzigen, of om de natuurlijke haarkleur te herstellen nadat het haar ontkleurd of gebleekt is geweest.

Kleuren (ombré)

Ombré betekent in het Frans ‘schaduw’. In de kapperswereld is ombré een tweekleurig haarkleur effect waarbij het haar aan de wortel donkerder is dan aan de punten. Het bovenste deel is vaak de natuurlijke haarkleur en het lichte onderin is verlicht met een ontkleuring. De scheiding tussen de kleuren is duidelijk zichtbaar. Ook kunnen er kleurencombinatie gemaakt worden met kleuren als blauw, roze, of paars. Ombré is geschikt voor lang en middellang haar.

PRODUCTEN

PRODUCTEN

Herstel schade & herbouw het haar.

Arkitekt is de eerste stap om de vitaliteit van je haar te herstellen door de bindingen diep van binnen te beschermen, te reconstrueren en te versterken.

Activeer de natuurlijke afweer van het haar door vocht op cellulair niveau vast te houden en het te injecteren met eiwitten.

Gezonder haar betekent haar dat zichzelf kan verdedigen.

Arkitekt geeft uw haar de gereedschappen om de fundamenten weer op te bouwen, stuiterend sterker dan ooit terug.

Behandel het haar diepgaand met het enige salonsysteem dat haarverbindingen herstelt. ONTDEK OLAPLEX, de molecule die haarverzorging revolutionair heeft veranderd.

Jarenlang moest ik diep graven om manieren te vinden om de tinten te creëren die ik wilde met wat er op de markt beschikbaar was.

Ik merkte dat ik op zoek was naar het perfecte kleurengamma dat het haar zou herstellen, glans zou creëren en de transformaties zou bewerkstelligen die ik voor ogen had.

Omdat ik geen merk kon vinden dat dit alles aanbiedt, was onze kleurenrevolutie geboren!
Ik ben verheugd om het met u te delen en ik hoop dat u er net zoveel van zult houden als mijn team en ik.
Mounir